likro logo

Over Likro

Likro is een laagdrempelige winkel met hoogwaardige producten. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsvoeding, zorgvuldig voor u geselecteerd. Daarnaast adviseren en begeleiden wij u bij de samenstelling van een evenwichtig maandmenu (vers vlees) of het toevoegen van (gezonde) supplementen. Alle producten in onze winkel doorstaan moeiteloos elke kwaliteitstoets, of het nu gaat om voeding, snacks, supplementen of accessoires. Daarom durven wij zonder voorbehoud te stellen: Likro is gegarandeerd dé verantwoorde keuze voor uw huisdier.

Deskundig

Wij zijn thuis in alle aspecten van honden- en kattenvoeding. Desondanks onderhouden wij nauwe, waardevolle contacten met dierenartsen en voedingsdeskundigen, die we op elk moment kunnen raadplegen. Vragen die wij zelf niet meteen kunnen beantwoorden, leggen wij aan hen voor. Zodat u altijd deskundig wordt voorgelicht en adequaat kunt reageren op mogelijke problemen. Of beter nog: klachten kunt voorkomen. We hebben zelfs afspraken gemaakt met de dierenarts in de buurt voor eventuele ‘eerste hulp’.

Service

Zoals u inmiddels begrijpt, zijn wij geen doorsnee dierenwinkel, maar een speciaalzaak die zich helemaal toelegt op gezonde en veilige producten voor uw hond en kat. Ook onze service is erop gericht om het u en uw huisdier optimaal naar de zin te maken. Zo zijn onze openingstijden ruim (tot 19.00 uur), zodat u ook na het werk nog terecht kunt. Mocht u, als klant, desondanks toch een keer in tijdnood komen, dan bezorgen wij in de regio gratis aan huis. Voeding die niet ‘aanslaat’ bij uw dier(en) nemen wij gewoon terug (ook geopende zakken droogvoer) – al zijn wij er heilig van overtuigd dat uw huisdier de kwaliteit van onze voeding zal waarderen.

Ontmoetingsplaats

Wij zijn van mening dat informatie en kennis uitwisselen belangrijk is. Daarom bieden wij u de gelegenheid om aan de koffiebar met ons en met elkaar van gedachten te wisselen, verbaal te ‘sparren’ over het wel en wee van uw huisdier of gewoon gezellig een praatje te maken. Wij streven ernaar meer te zijn dan alleen een winkel die gezonde producten levert. Wij willen een ontmoetingsplaats zijn voor elke honden- en/of kattenliefhebber, een trefpunt waar de ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en welzijn van uw huisdier worden besproken. Kortom, een gezellige, informatieve en vertrouwde plek voor elke honden- en kattenliefhebber.