likro logo

Over Likro

Likro is een laagdrempelige winkel met hoogwaardige producten. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsvoeding, zorgvuldig voor u geselecteerd. Daarnaast adviseren en begeleiden wij u bij de samenstelling van een evenwichtig maandmenu (vers vlees) of het toevoegen van (gezonde) supplementen. Alle producten in onze winkel doorstaan moeiteloos elke kwaliteitstoets, of het nu gaat om voeding, snacks, supplementen of accessoires. Daarom durven wij zonder voorbehoud te stellen: Likro is gegarandeerd dé verantwoorde keuze voor uw huisdier.

Over ons

Aangenaam, wij zijn Mark Liauw-Anjie en Peter Kroos. Samen vormen wij Likro. Geen gewone dierenwinkel, maar een speciaalzaak voor hond en kat die zich toelegt op natuurlijke, gezonde voeding en deugdelijke producten voor uw huisdier.

Ingegeven door slechte ervaringen namen wij zo’n zes jaar geleden de voeding van onze honden onder de loep. Wat begon als een klein onderzoekje werd al gauw een studie. Wat bleek: veel voedingsfabrikanten nemen het niet zo nauw met de gezondheid van uw hond en kat. De markt wordt overspoeld met producten van erbarmelijke kwaliteit, met amper voedingswaarde, vol nutteloze granen en schadelijke geur-, kleur-, en smaakstoffen en andere ongezonde toevoegingen.

Dat moest anders kunnen! Een speciaalzaak met alleen natuurlijke, gezonde producten, zo luidde onze missie. Een winkel waar u verantwoorde voeding koopt, vol vitamines, mineralen en andere belangrijke bouwstoffen voor uw hond en kat. Met een uitgebreid assortiment gezonde versvleesproducten en droogvoer met een hoog vleesgehalte, dat behalve zeer voedzaam ook nog eens erg smakelijk is.

Wij zijn er trots op u te melden dat we in onze missie zijn geslaagd. Het resultaat: Likro, een winkel vol natuurlijke, gezonde voeding en deugdelijke producten. Zorgvuldig door ons gewogen en voor u geselecteerd. Als rechtgeaarde dierenliefhebbers hopen wij door onze aanpak een bijdrage te leveren aan de gezondheid van uw hond en kat.

Graag ontmoeten wij u in onze winkel.